Фото без опису7 липня у селі Теребля відбулося святкування Івана Купала. Захід проводили на солених озерах, що офіційно занесені до заповідної зони. Організація свята відбулася на вищому рівні. Прийшло багато тереблянців і гостей села.

Всі учасники мали змогу сплести вінки, поводити хороводи, поспівати разом з гармоністом, пригоститися справжнім закарпатським баношем і просто відпочити в приємній атмосфері. Родзинкою свята було розпалювання багаття на березі озера, до чого долучилися керівники та гості громади. Було озвучено легенду, яка дала відповіді на значення всіх звичаїв, які проводять у цей день.

Голова громади подякував автору ідеї і співорганізатору Мирославі Юхимчук, яка ще минулого року дала початок такій традиції, та старості села Мирославі Гісем, яка змогла вдало поєднати і традиції, і сучасні особливості святкування.

- Багато присутніх на святі дякували за хороший настрій, можливість відпочити і повеселитися. Впевнений, що з кожним роком ми будемо лише розвиватися і підтримувати українські традиції. Прошу брати приклад з наших активних жителів і втілювати свої ідеї. А керівництво громади буде, по можливості, підтримувати і допомагати у таких хороших починаннях - зазначив Руслан Янчій.