Фото без опису

Управління забезпечення реалізації повноважень у Закарпатській області Регіонального відділення ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинських областях повідомляє, що на 03 серпня 2021 року оголошено проведення в електронній торговій системі "ПРОЗОРРО ПРОДАЖІ" продаж на аукціоні з умовами об'єкта малої приватизації державної власності - окремого майна - групи інвентарних об'єктів  складі: адмінбудинок  А загальною площею 53,2 кв.м; будинок спеціалістів Б загальною площею 34,0 кв.м.; хлів, гараж В загальною площею 32,4; навіс Г загальною площею 15,2 кв.м, за адресою: Закарпатська обл.,  Тячівський р-н., с. Теребля, вул. Шевченка, 44, що знаходиться на балансі Тячівської районної державної лікарні ветеринарної медицини, ( код ЄДРПОУ 00698839)

Унікальний код, присвоєний об'єкту приватизації  під час публікації переліку об'єктів, що підлягають приватизації, в електронній торговій системі UA-FR-P-2021-03-31-000001-3.

Стартова ціна об'єкта приватизації без урахування ПДВТ становить 61 322 00 гривень. При укладанні договору купівлі-продажу з переможцем аукціону на ціну продажу об'єкта нараховується податок на додану вартість в розмірі 20%.

Наталія Кастрова, заступник начальника  Регіонального відділення, начальник Управління забезпечення реалізації повноважень у Закарпатській області