Фото без опису

Шановні споживачі!
Колектив ТОВ «Закарпаттяенергозбут» постійно працює над тим, щоб  покращувати якість обслуговування споживачів та розширювати спектр сервісів для зручного користування. 
В тому числі ми удосконалюємо наш офіційний сайт і запроваджуємо на ньому новинки, які би полегшили пошук інформації для споживача. Тож зараз презентуємо черговий зручний сервіс: знайти заявку для швидкої подачі документів та отримати інформацію про всі можливості для дистанційної оплати рахунків, а також швидко звернутися до нас можна через одну кнопку на сайті! 
Шановні споживачі! Колектив ТОВ «Закарпаттяенергозбут» постійно працює над тим, щоб  покращувати якість о
Якщо споживач вирішив подати заявку на постачання електроенергії чи природного газу від ТОВ «Закарпаттяенергозбут», йому більше не потрібно шукати, як це зробити – достатньо зайти на офіційний сайт товариства за посиланням https://zakarpatzbut.energy і в правому нижньому куточку на головній сторінці натиснути на рожеву кнопку.
При натисканні на кнопочку розкриваються три форми: «Подати документи онлайн», «Оплата онлайн» та «Онлайн звернення», кожна з яких містить свій функціонал.
«Подати документи онлайн»
При натисканні на цю форму відкривається анкета з написом «Подати документи для укладення договору побутовому споживачу». У цій формі потрібно вписати свої прізвище, ім’я та по батькові, вказати адресу, вказати договір, який цікавить (про постачання електроенергії чи природного газу), із випадаючого списку обрати підрозділ постачальника та обов’язково вказати номер телефону. Також до форми можна прикріпити необхідні для укладання договору документи. У разі наявності кваліфікованого електронного підпису (КЕП) необхідно накласти його на документи перед їх завантаженням.
Увага, не забувайте перед відправкою заявки поставити галочку в графі «Даю свою згоду на отримання, зберігання і обробку персональних даних».
«Оплата онлайн»
При натисканні на цю форму відкривається сторінка, на якій вказані всі способи для онлайн оплати рахунків за електроенергію та природний газ. Для оплати онлайн необхідно:
• клікнути на банер обраної платіжної системи;
• ввести особовий рахунок, який зазначений на вашій квитанції про оплату спожитої електроенергії або адресні дані;
• ввести дані вашої платіжної картки будь-якого банку;
• здійснити оплату.
Увага: на кожному банері вказано, чи є комісія при проведенні платежу.
ТОВ «Закарпаттяенергозбут» також нагадує, що побутові споживачі можуть оплачувати рахунки онлайн без комісії через Електронну абонентську книжку: https://pay.zakarpatzbut.energy/home
«Онлайн звернення»
Розгляд звернень клієнтів є важливим засобом отримання інформації щодо роботи всіх центрів обслуговування клієнтів ТОВ «Закарпаттяенергозбут» та сприяє розвитку і удосконаленню роботи нашого Товариства.
У ході розгляду звернень Товариство приділяє велику увагу питанню налагодженню взаємодії з клієнтами та підвищенню якості обслуговування.
Виникло питання? Напишіть нам онлайн звернення https://zakarpatzbut.energy/online-zvernennia , і ми обов'язково надамо відповідь.
У разі потреби телефонуйте:

  • до кол-центру: 0800505960;
  • до інформаційно-консультаційного центру: (0312) 42-99-92;
  • до Центрів обслуговування клієнтів: https://bit.ly/3do3log.

Графік роботи: Пн – Чт: 08:00-17:00; Пт: 08:00-16:00; обід: 12:00 -12:48).
Пресслужба ТОВ «Закарпаттяенергозбут»