Фото без опису

Запланована на сьогодні акція  на  території Буштина в рамках  Всесвітнього дня прибирання «WorldCleanupDay» переноситься у зв'язку з дощовою погодою на наступну суботу -  25 вересня 2021 року.
Закликаємо небайдужих мешканців Буштина, особливо молодь, долучитись до прибирання   - будемо очищати Млиновицю від пляшок та великого бруду!   
В зоні захаращення знаходиться площа між вулицею Травневою та каналом Млиновиця , прибудинкові території  багатоповерхівок -   № 6 , 6 "А", 6  "Б" та 8 включно.
Також в планах, у разі залучення достатньої для цього кількості охочих,   прибрати  територію між форелевим господарством та парком ім. Богдана Хмельницького і т.д.
З приводу організації та додаткової інформації  звертатись до місцевих координаторів - Миколи Маргіти  - 0683118533 (тільки вайбер) та Христини Бенци - 0983690936.
Особливість акції - робити фото до і після прибирання, публікувати в соціальних мережах з хештегами #побачивприбери #worldcleanupday #schoolrecyclingworld #letsdoitukraine відмічати @schoolrecyclingworld.
Організатори