Асоціація міст України представляє навчальний посібник “Впровадження інструментів Civic Tech у громадах під час пандемії”. Видання розроблено в рамках проєкту “Сivic tech - інструмент якісної взаємодії”, що реалізується Асоціацією міст України та ГО "Стратегії розвитку громад".

 
Електронний посібник буде корисним усім, хто цікавиться інструментами е-демократії. Видання демонструє, як цифрові рішення можуть покращити взаємодію проактивного громадянського суспільства та органів влади, а також простою мовою дає відповіді на питання "як?" та "для чого?"  використовувати інструменти електронної демократії. Також посібник містить історії успіхів впровадження інструментів е-демократії в громадах.

Посібник доступний на сайті АМУ за посиланням: https://www.auc.org.ua/novyna/amu-prezentuye-navchalnyy-posibnyk-z-elektronnoyi-demokratiyi

Проєкт Civic Tech - інструмент якісної взаємодії реалізується Асоціацією міст України та ГО "Стратегії розвитку громад" у межах проєкту «3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому», що виконується Фондом Східна Європа за фінансової підтримки Європейського Союзу. Національну платформу е-демократії E-DEM створено в межах швейцарсько-української Програми EGAP, що впроваджується Фондом Східна Європа.