Фото без опису

Продовжується капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О 070603 Синевир – Колочава – Буштино. Про це повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Мирослав Білецький.

Для відновлення цього автошляху Служба місцевих автомобільних доріг у Закарпатській області підписала договір із підрядною організацією на 198 млн 320 тис. грн. Цьогоріч з Дорожнього фонду передбачено 11 млн 500 тис. грн. Цей об’єкт є перехідним, тому ремонт автошляху продовжиться і в наступному році.

«Підрядник розпочав капітальний ремонт маршруту в смт Буштино у напрямку с. Вонігова.

Згідно з проєктною документацією тут зроблять водовідведення, фрезерування асфальтобетонного покриття, влаштують вирівнюючий та верхній шари покриття», – прокоментував Мирослав Білецький.

Крім того, капітальний ремонт також передбачає влаштування та відновлення водопропускних залізобетонних труб, влаштування заїзних кишень на автобусних зупинках, нанесення дорожньої розмітки та встановлення дорожніх знаків.

На автомобільній дорозі Синевир – Колочава – Буштино тривають роботи у межах села Драгово, що є частиною проєкту «Мале карпатське коло», який реалізується завдяки президентській програмі Володимира Зеленського «Велике будівництво».

повідомляє Закарпатьска ОДА