Замовник: БУШТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ТЯЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ, код ЄДРПОУ 04349685 розташована за адресою: 90556, Україна, Закарпатська область, Тячівський р-н, селище міського типу Буштино, вул.Головна, будинок 91.

Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-09-13-014358-b. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником: ДК 021:2015 65310000-9 Розподіл електричної енергії. Кількість – 96289,72квт/год. Очікувана вартість предмета закупівлі: 160 000 з ПДВ (сто шістдесять тисяч гривень) з ПДВ.

Згідно ст. 5 Закону України «Про природні монополії», до сфери діяльності суб’єктів природних монополій віднесено, зокрема, розподіл електричної енергії. Відповідно до ч. 2 ст. 5 Закону України «Про природні монополії», зведений перелік суб’єктів природних монополій ведеться Антимонопольним комітетом України на підставі реєстрів суб’єктів природних монополій у сфері житлово-комунального господарства, що формуються комісією, що здійснює Державне регулювання у сфері комунальних послуг та в інших сферах, в яких діють суб’єкти природних монополій – національним комісіями регулювання природних монополій у відповідній сфері або органами виконавчої влади, що здійснюють функції такого регулювання до створення зазначених комісій. У сфері розподілу електричної енергії такою комісією є Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП). Зведений перелік суб’єктів природних монополій складається та ведеться Антимонопольним комітетом України відповідно до його повноважень (розпорядження АМКУ від 28.11.2012 № 874-р. «Про затвердження Порядку складання та ведення зведеного переліку суб’єктів природних монополій») та розміщується на його офіційному веб-сайті. ПрАТ «Закарпаттяобленерго» відповідно до зведеного переліку суб’єктів природних монополій, розміщеного на офіційному сайті (http://www.amk.gov.ua) Антимонопольного комітету України, займає монопольне становище на ринку з розподілу електричної енергії в межах території Закарпатської області. Враховуючи викладене, для належного забезпечення безперебійного функціонування судової системи в Закарпатській області для виконання місцевими загальними судами функцій, покладених на них законодавством про судоустрій та Конституцією України, зважаючи на потребу в укладенні з ПрАТ «Закарпаттяобленерго» договору про надання послуг з розподілу електричної енергії на 2021 рік у зв’язку з відсутністю конкуренції з технічних причин, Замовником прийнято рішення застосувати переговорну процедуру закупівлі розподілу електричної енергії – за кодом CPV за ДК 021:2015 - 65310000-9 (розподіл електричної енергії) згідно п. 2 ч. 2 ст. 40 Закону України «Про публічні закупівлі».