Фото без опису

Вчора 15.09.2022 року відбулося друге пленарне засідання десятої сесії Буштинської селищної ради.
 
Депутати розглянули низку важливих для життя громади питань, серед них:

1. Питання про встановлення вартості харчування та плати батьків за харчування дітей в закладах дошкільної освіти та закладах загальної середньої освіти – радою було підтримано сплату харчування мінімально можливої ціни.
 
2. Питання створення комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Буштинської селищної ради» та затвердження його Статуту – радою було підтимане дане питання, адже для Буштинської громади є важливим пріоритетом, щоб жителі мали змогу на місці отримати допомогу й оперативно діставалися до центру по місцю проживання. Можливість безкоштовно проходити реабілітацію зі своїми дітками - дане питання знаходиться бід особистим контролем голови громади.
 
3. Питання матеріально-технічного забезпечення сімей військовослужбовців важливий пріоритет ради, тому було прийняте рішення про затвердження Програми матеріально-технічної допомоги сім’ям військовослужбовців, котрі захищають вітчизну на передовій.
 
 4. Було прийнято Програму попередження та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на території Буштинської територіальної громади на 2022-2025 роки.  
Ідеться про аварійні-роботи, задля попередження надзвичайних ситуацій під час паводків на території громади.
 
5. Питання облаштування місць для тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб на території Буштинської ТГ.
Ми як ніхто маємо ставати на захист наших громадян, допомагати робити комфортнішим життя, особливо нужденним, тим в кого не лишилося домівок.
 
Також розглянули питання, що допоможуть напрацьовувати нові алгоритми дій для проєкту видобування солі.
 
Нагадаємо, питання видобування солі є важливим і для нас і для всієї України, адже нині, після повномасштабного вторгнення наша держава втратила АртемСіль й зараз Буштинська громада, як ніколи може бути корисною суспільству.
 
Наприкінці засідання депутати сформували звернення до Президента «Про присвоєння загиблому командиру батальйону «Карпатська Січ» Олегу Куцину звання Героя України.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису