Фото без опису

Рекрутерами Національної поліції, Національної гвардії та Державної прикордонної служби України на підприємствах району проводяться зустрічі з громадянами для детального інформування про "Гвардію наступу", а саме: інформаційно-роз'яснювальна робота щодо умов вступу, пільг та гарантій, які надаються державою.

Відповідно до власних ідеологічних переконань доброволець може обрати одну з 8 сформованих бригад: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій», «Азов».

Першочергово потрібні високовмотивовані та патріотично налаштовані бійці. Як показує практика, саме такі люди виконують надскладні завдання, а це і потрібно для перемоги.

В обов’язковому порядку потрібно пройти військову медичну комісію. Крім того, процедура відбору передбачає проведення співбесіди. Після відбору добровольців та формування штату штурмових бригад триватиме вишкіл та бойове злагодження.

Зазначимо, що ця рекрутингова кампанія спрямована лише на вмотивованих громадян, які не можуть залишатися осторонь боротьби з окупантами і виявляють бажання зміцнити силові структури нашої держави, підтримати Національну Гвардію України.

Це не мобілізація а унікальна можливість отримати досвід, професію. Та головне, стати частиною історичних переможних подій – звільнення всіх окупованих територій України.

Долучайтеся до Гвардії наступу.

Заповнюйте анкету кандидата на сайті https://bit.ly/3wTvyxj або в ЦНАПі за адресою:

м.Тячів, вул.Нересенська,5,
пн-пт з 08:00-17:00 сб-нд з 10:00-14:00

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису