Наші діти – наше майбутнє. Що треба зробити, аби діти були здорові і щасливі? Звичайно, організувати якісний відпочинок. Тому, якщо виникла така можливість,  Буштинська селищна рада направила  дітей військовослужбовців  128 ОГШБр на відпочинок. 

З 7 до 13 листопаду для дітей, батьки яких захищають Україну на Сході організовано  відпочинок  в санаторії Янське Лазні, які знаходяться в Трутнові. Насамперед, хотілось би відзначити те, що у санаторії працюють надзвичайно хороші та позитивні люди, які легко знаходять спільну мову з дітьми та передають їм свій настрій. Сумувати там ніколи, адже розпорядок дня доволі  насичений та цікавий. До речі, у таборі надзвичайно талановитий персонал, який надихає. Розважальна програма досить оригінальна.  Персонал санаторію готові ділитись своїм теплом та любов’ю, завжди усміхнені та відкриті для спілкування. 
Добре та уважне ставлення дали дітям справжню радість та гарний настрій. Завдяки вам життя наших дітей стало яскравішим. Бажаю усьому колективу невичерпної енергії, процвітання, здоров’я та благополуччя.
    Щиро вдячні Ларисі Проданець директору організації  Leader Projects, яка подарувати дітям нові враження і хоч трохи допомогла їм відволіктися від думок про війну.  Дякуємо Інна Носа, директору асоціації «Європейського розвитку Карпатського регіону» за добру організацію відпочинку дітей нашого краю, позитивний настрій і незабутні враження та вчительці Калинівського ліцею Дубівської ОТГ Галині Ухаль, яка супроводжувала дітей українських військових з нашої громади в період оздоровчого відпочинку.
Будемо чекати наступної зустрічі.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису