🇺🇦 Врамках Президентської програми «Пліч-о-пліч» у Буштинській територіальній громаді з 21 по 22 березня 2024 року стартував ІІ етап загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги», основною метою якого є популяризація спорту серед учнівської молоді, залучення максимальної кількості учнів до занять фізичною культурою, формування у них лідерських якостей, створення умов для розвитку спорту серед здобувачів освіти. Цей проєкт, у першу чергу, для дітей, щоб кожен учасник, кожен гравець відчув себе чемпіоном.

💛💙 У межах проєкту впродовж 2023-2024 навчального року було проведено у закладах загальної середньої освіти Буштинської ТГ спортивні змагання із п’яти видів спорту, які є найбільш популярними та доступними: баскетбол, волейбол, спортивне орієнтування, футзал та черліденг. У ІІ етапі взяли участь 27 команд із восьми закладів освіти Буштинської ТГ.

Перед початком змагань присутніх привітали заступник голови Тячівської районної державної адміністрації – районної військової адміністрації Вадим Носа та начальник відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Буштинської селищної ради Оксана Реплюк. Їх побажання успіху надихнули учасників перед стартом змагань.

🤝21 березня 2024 року на базі Буштинського ліцею №2 Буштинської селищної ради відбувся ІІ етап загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з черліденгу, баскетболу та волейболу.

💛💙За першість у змаганнях з черліденгу серед дівчат ІІ етапу «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» змагались команди Буштинського ліцею, Буштинського ліцею №2, Тереблянського опорного ліцею, Чумалівського ліцею. Під гаслом «Разом Переможемо» учасники продемонстрували яскраві поєдинки та жагу до перемоги. У результаті змагань перемогу отримали:

І місце – команда «Фламінго» Буштинського ліцею

ІІ місце – команда «Лідери» Буштинського ліцею №2

ІІІ місце команда «Ластівки» Чумалівського ліцею

ІІІ місце команда «Вікторі» Тереблянського опорного ліцею.

💛💙У ІІ етапі з баскетболу серед команд юнаків закладів загальної середньої освіти Буштинської територіальної громади змагалися юні спортсмени з Буштинського ліцею, Буштинського ліцею №2 та Тереблянського опорного закладу.

Юні спортсмени демонстрували майстерність, волю до перемоги та командний дух, ділилися усмішками і радістю від можливості займатися улюбленим видом спорту в колі друзів.

За результатами змагань переможні місця розподілилися наступним чином:

І місце — команда «Лідери» Буштинського ліцею №2

ІІ місце — команда команда «Карпатські вивірки» Буштинського ліцею

ІІІ місце- команда «Енергія нації» Тереблянського опорного ліцею.

⚽️У змаганнях із футзалу взяли участь команди Буштинського ліцею, Буштинського ліцею №2, Вонігівського ліцею, Новобарівської гімназії , Дулівської гімназії імені Степана Вайди , Чумалівського ліцею. У результаті змагань перемогу здобули:

І місце – команда «Лідери» Буштинського ліцею №2

ІІ місце – команда «Карпатські вивірки» Буштинського ліцею

ІІІ місце команда «Сильні духом» Вонігівського ліцею

Також за участь у змаганнях були відзначені команда «Живчики» Новобарівської гімназії, команда «Гайдамаки» Дулівської гімназії імені Степана Вайди, команда «ФК Чумальово» Чумалівського ліцею.

💐Вітаємо призерів, учасників та їхніх тренерів!

🤝Дякуємо керівникам закладів у яких проводилися змагання за теплий прийом і ЗСУ за можливість проводити спортивні події !

🫶Бажаємо нашій молоді завжди залишатися активною та спортивною, продовжуючи дивувати світ своїми досягненнями.

💪Побажаємо усім командам-переможцям успіхів у ІІІ (районному) етапі змагань!

#разомпереможемо

#плічопліч

#шкільніліги

#scl

#scl_zakarpattyaregion

#РусланЯнчій

#ТімурАверін

#ВадимНоса