З часу створення Буштинської громади важливий акцент у роботі надається участі в різного роду проектах та грантах.

Фото без опису

За досить таки короткий період підготовлено пакети документів і подано заявки для:

- участі у конкурсі «Наша громада» , оголошеного телеканалами ICTV та СТБ у партнерстві з Українським кризовим медіа-центром у рамках Програми USAID  «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

- участі у конкурсі міжрегіональних освітніх обмінів, який організовано Асоціацією "Єврорегіон Карпати - Україна" у рамках Програми підтримки міжрегіональної співпраці "Змінимо країну разом".

- участі в конкурсі стартапів "Екомрія", що проводить Всеукраїнська благодійна організація "Інститут місцевого розвитку" у рамках проекту ДТЕК "Енергоефективні школи: нова генерація"

- участі у конкурсі грантів з подолання цифрової освітньої нерівності в Україні "Інноваційний прорив".

Також підписано Меморандум про співпрацю з Всеукраїнською Асоціацією Міст України з питань цифрової трансформації освіти.

Подано клопотання в Міністерство цифрової трансформації України щодо отримання субвенції з державного бюджету для забезпечення обладнанням Центру надання адміністративних послуг Буштинської селищної ради

- Активна участь у конкурсах проєктів та грантів дасть змогу залучити додаткові кошти для вирішення актуальних питань розвитку нашої громади, - наголошує селищний голова Руслан Янчій.

Робота в цьому напрямку триває.