Фото без опису

Про це повідомив під час відзначення Дня Буштинської громади та 30-річчя Дня Незалежності України селищний голова Руслан Янчій.

Так, громада отримала державну субвенцію у сумі 15 млн.грн на реконструкцію тренувального футбольного поля на стадіоні “Тиса” в смт Буштино.

Відтак селищна рада оголосила  в системі Державні закупівлі "Прозорро" тендер на проведення закупівлі - відкриті торги під номером : UA-2021-08-05-011538-a

Відповідно до розробленої та затвердженої в установленому порядку проектно-кошторисної документації передбачено видатки - в рамках фінансування з Державного бюджету - 90% та з місцевого бюджету селищної ради - 10% .

Загальна кошторисна вартість будівництва складає 19 397 387 тис. грн., у тому числі: будівельні роботи – 15 414 434 тис. грн.; устаткування – 255 853 тис. грн.., інші витрати - 3 727 100 тис. грн. тощо.

Відтак технічні завдання включають - проведення всіх необхідних земляних робіт з подальшим облаштуванням футбольного поля та встановлення на ньому штучного покриття.

А також - водовідвідна система, фундаменти під МАФи,  відкриті трибуни і навіс для маломобільних груп населення тощо.

Також заплановано благоустрій -  огородження, освітлення, встановлення тротуарів та ін.

Коментує голова громади Руслан Янчій

 - На сьогодні спортивна інфраструктура нашої громади знаходиться в занедбаному стані і потребує оновлення та великих капіталовкладень. Це стосується не лише сільських населених пунктів, а й самого Буштина, де на жаль,  теж відсутня її якісна мережа. Тому запланована реконструкція футбольного  поля - перший крок для покращення матеріально-технічної бази стадіону "Тиса",  який з часом буде модернізовано та приведено до сучасних стандартів.