Сьогодні в Ужгороді надано 19 автомобілів для КНП «Закарпатський територіальний центр екстреної медичної допомоги» на базі Volkswagen Сrafter.
З них 6 швидких отримає Тячівська Система екстреної медичної допомоги , 2 з яких будуть направлені в Буштинську громаду - смт. Буштино та село Чумальово.

"Чудова новина, з огляду на те, що на початку планувалося 3 карети швидкої допомоги на район. Довелося попрацювати, і за підтримки Олексія Петрова - голови Закарпатської обласної ради, народних депутатів Михайла Лаби та Миколи Тищенка, колег та однопариійців, вдалося збільшити кількість машин для Тячівщини вдвічі Система екстреної медичної допомоги району поповниться довгоочікуваними, оснащеними за сучасними стандартами, машинами. Вони обслуговуватимуть також жителів: Тернова, Лопухова, Тячева, Нересниці" - відзначив депутат Закарпатської облради Іван Синетар. 
Спецтехніка закуплена за кошти державного бюджету з метою покращення медичного обслуговування населення за пакетом «Екстрена медична допомога пацієнтам з підозрою або встановленим захворюванням на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусомSARS-CoV-2» 
Відповідна програма реалізовується завдяки Президенту України Володимиру Зеленському, Офісу Президента та Уряду.