Фото без опису

Як повідомила начальник відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Оксана Реплюк всі заклади освіти Буштинської громади працюють у звичному режимі з дотриманням норм, які встановлені при "жовтому" рівні епідемічної небезпеки. Таке рішення пов'язано з хорошими темпами вакцинації, адже імунізацію пройшло більше 80% працівників.
Тож щиро дякуємо освітянам за відповідальне ставлення до власного здоров'я та турботу про здоров'я своїх  учнів!

Довідково

 23 вересня Україна перейшла у «жовтий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. У зв'язку з цим Уряд оновив карантинні умови, зокрема щодо роботи закладів освіти. 
Відтак  при "жовтому" рівні відвідування закладів освіти здобувачами освіти  дозволено за умови наявності не менш ніж у 80% працівників закладу освіти одного з обов’язкових документів. 
 Якщо в закладі освіти менш ніж 80% працівників, які мають один із необхідних документів, навчання має продовжуватися  з використанням технологій дистанційного навчання. 
Умова щодо наявності 80% вакцинованого персоналу не поширюється на заклади дошкільної освіти, спеціальні заклади загальної середньої освіти, 1-4 класи закладів ЗСО. Вони продовжують працювати в очному форматі з дотриманням протиепідемічних норм. 
Запроваджені Урядом обмежувальні заходи – це кроки до стримування темпів поширення вірусу, до мінімізації ризиків захворюваності серед населення, до збереження економічної стабільності в державі. 
На сьогодні Україна повністю забезпечена вакциною, організована зручна та доступна інфраструктура роботи пунктів щеплення. А тому залишилося лише кожному з нас зробити свій вибір на користь здоров’я та безпеки оточення. 

Бережіть себе та будьте здорові!

(Фото ілюстративне)