Фото без опису        Хтось із мудрих сказав: „Бібліотекар – це не професія, а стан душі”. Для кожної освіченої людини, бібліотекар – це насамперед творча особистість, яка безкорисливо, щедро з повною віддачею служить суспільству, читачеві.
Саме такими словами сьогодні 30.09.21 в с. Теребля розпочався урочистий захід, приурочений Всеукраїнському дню бібліотек. 
    З нагоди свята до працівників бібліотечної сфери громади завітало керівництво Буштинської  селищної ради. А  саме - заступники селищного голови: з питань освіти, культури, медицини, економічного розвитку та інвестицій Сергій Міщій, з питань діяльності виконавчих органів Іван Лях та  начальник відділу культури Альона Сливка, а також староста села Теребля Мирослава Гісем.  
    Відтак почесні гості висловили учасникам дійства  теплі слова привітань зі святом і побажань всіляких гараздів. Зазначивши, що на  сьогодні бібліотекарі – це ентузіасти своєї справи, які уміло популяризують книгу, проводять і беруть участь у масових заходах  та завжди перебувають у пошуках нових форм роботи. 
    Праця бібліотекарів тісно пов'язана зі словом і тими, хто його творить - письменниками, поетами. Кожен письменник дивиться на бібліотекаря з надією, адже він стоїть біля джерел слова, йому першому потрапляє щойно написана книга. Відтак виступила місцева поетеса, автор багатьох збірок і надзвичайно творча особистість  Наталія Орос.  
    Тож щиро вітаємо Вас, шановні бібліотекарі громади з професійним святом.  Бажаємо творчості й натхнення, щастя, добробуту та любові вам і вашим родинам!