В першу неділю жовтня святкують своє професійне свято люди, які обрали сенсом життя педагогічний фах, і залишаються вірними покликанню вчителя протягом всього життя.

Як гарна, погожа осінь обдаровує нас своїми багатствами, так вчитель віддає дітям неоціненні скарби людських якостей. Саме вчитель веде вихованців стежками незвіданої країни знань, дає перші уроки добра, чесності та справедливості, прищеплює любов до рідної землі, культури, традицій.

Життя кожного з нас невід’ємно пов’язане зі школою, яка дала путівку в доросле життя. На цьому шляху були вчителі й викладачі, що навчали нас і разом з ними вчилися самі, разом з нами раділи маленьким перемогам та розділяли невдачі. Їх життя – це суцільні зустрічі з новими учнями та проводи випускників, які навіки залишаються у спогадах  вчителя,  у численних  світлинах.

 Багато освітян нашої громади вже вийшли на заслужений відпочинок. Низько вклоняємося ветеранам освітянської ниви за наполегливу працю. Ваші мудрість та знання зберегли і примножили найкращі традиції галузі, возвеличили значення вчителя – провідника вічних цінностей. Бажаємо вам ще довгих, світлих і активних років життя, міцного здоров’я та родинної злагоди.

Також вітаємо з професійним святом і молоде покоління вчителів. Бажаємо їм великого терпіння, успіхів та натхнення. Примножуйте і розвивайте надбання старшого покоління, і з гордістю несіть таке почесне звання Вчитель.

Шановні освітяни! Низький уклін вам за натхненну і самовіддану працю. Нехай ваше життя стелиться барвистим рушником здоров’я, оптимізму та успіхів, достатку і щастя, бо не руками, а серцями своїми ви сієте щодня цілющі зерна любові, бо не водою, а невичерпною жагою життя скроплюєте тендітні паростки майбутнього!

Хай багатство і щирість ваших душ зігрівають усіх вас, натхнення підносить до вищих щаблів духовності, сила любові захоплює, а краса чеснот вселяє віру у неминучість вічних істин. Упевнені, що справа, якій ви віддаєте всі свої сили, знання та енергію, примножать славу нашої громади, а ваші вихованці є і будуть гордістю держави!

З повагою, відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту Буштинської селищної ради