Фото без опису

Сьогодні сталася трагічна подія, яка забрала життя молодого і перспективного працівника нашої громади  - начальника відділу містобудування та архітектури Буштинської селищної ради Степана Володимировича  Молнара.

Сумно, боляче, бракує слів! Як, чому, таке могло статися?!

 У розквіті сил, кар'єрного росту та планів на майбутнє ...

Народився Молнар Степан Володимирович 09.04.1994 року, навчався у Хустецькій ЗОШ І ст., у ЗОШ І-ІІІ ступенів №188 м. Києва та  в Хустській гімназії-інтернат, де здобув середню освіту.

У вересні 2010 року вступив до Львівського Національного Аграрного Університету  за  двома спеціальностями :  архітектура та будівництво на денну та заочну форми навчання відповідно.

У 2014 році здобув неповну вищу освіту за рівнем бакалавра  архітектури  Львівського Національного Аграрного Університету .

У вересні 2014 року вступив до Львівського Національного Університету Львівська Політехніка, який закінчив у 2016 році за спеціальністю містобудування та архітектура.

З 2018 по 2019 році навчався у Львівському Національному Університеті "Львівська Політехніка", де здобув повну вищу освіту за рівнем  магістра зі спеціальності - інженер геодезист.

Розпочав свою трудову діяльність у жовтні 2016 року на посаді архітектора в ПП  “Закарпатземля”.

З 1 квітня 2021 р. по теперішній час працював на посаді  начальника відділу містобудування та архітектури Буштинської селищної ради. Неодружений.

Колектив Буштинської селищної ради глибоко сумує і розділяє непоправне горе з рідними та близькими, друзями, всіма, хто знав Степана Володимировича.

Адже це була надзвичайно прекрасна людина -  безвідмовна, чесна і відповідальна, веселої вдачі та оптимізму в житті.

 Завжди готовий прийти на допомогу як колегам по роботі, так і всім, хто до нього звертався.  Щедро ділився своїми знаннями та умінням, добротою душі.   

Нам так тебе бракуватиме, дорогий колего!

Вічна пам'ять!