Фото без описуСьогодні голова Тячівської РДА Тімур Аверін зустрівся з керівництвом селищної ради громади та обговорив ситуацію щодо вакцинації.

"Якщо у нас буде червоний рівень то ринки, магазини, ТРЦ, салони краси, кафе та ресторани можуть працювати лише, якщо працівники будуть вакциновані або будуть мати негативний ПЛР тест який дійсний протягом 72 год.Крім того це вже діє на міжобласних автобусах та поїздах." - зазначив він. 

Адже згідно Постанови КМУ 1236 та Наказ МОЗ про обов’язкову вакцинацію,який почне діяти 8 листопада 2021 року. Працювати зможуть тільки вакциновані,не вакциновані будуть не допущені до роботи без збереження заробітньої плати,що негативно вплине на діяльність суб'єктів господарської діяльності.

??В Тячівській лікарні станом на сьогодні знаходяться на стаціонарі 64 хворих на Covid-19

—57 киснезалежних

—10 в реанімації

—5 на ШВЛ.

—За добу стався  1 летальний випадок.

Керівник РДА нагадав, що на щоденній основі в районі працює центр вакцинації в будівлі РДА,також в приміщенні Укрпошти в Тячеві та такиї населених пунктах: 

 

1. Центр вакцинаціі в м. Тячів за адресою: м .Тячів, вул. Незалежності, 30 (приміщення Тячівськоі раионноі ради) кожного дня з 10.00 по 15.00 год.

2. На щоденні основі проходить вакцинація в наступних АЗПСМ в населених пунктах:

м. Тячів, вул. Вайди 1 б.

смт. Буштино, вул. Хмельницького 29.

с. Бедевля, вул. Волошина 63.

смт. Дубове, вул. Миру 131.

с. Калини, вул. Борканюка 9 б.

с. Нересниця, вул. Грушевського 80.

смт. Тересва, вул. Борканюка 5.

с. Терново, вул. Центральна 226.

с. Ганичі, вул. Народна 125.

с. Дулово, вул. Вайди 115.

с. Новобарово, вул. Рущака 134.

с. Угля, вул. Центральна 14.

с. Чумалево, вул. Центральна 121.

смт. Солотвино.

с. Нижня Апша.(АЗПСМ)

с. Вільхівці.(АЗПСМ)

с. Лопухово (АЗПСМ)

«Епідситуація в районі дуже складна. Попри це наголошую, що вакцинація повинна бути безпечною. Аби уникнути таких черг, які зараз спостерігаємо в Львові ,Чернівцях, Одесі, Запоріжжі чи Херсоні, не зволікайте з імунізацією»,

«Вакцинація – єдиний спосіб захиститися від негативних наслідків інфікування COVID-19 та обмежень, що пов’язані з пандемією, зазначив  голова Тячівської РДА Тімур Аверін.

Бережіть одне одного!