Фото без опису

Повномасштабна війна росії проти України триває вже понад 100 днів. Внаслідок дій агресора мільйони українців були змушені залишити свої домівки, роботу та загалом звичне життя, що значно погіршило соціальну захищеність наших громадян. Тому, зараз критично важливо, щоб люди не почували себе покинутими, вони мають відчувати турботу, як від держави, так і від співгромадян. Взаємодопомога - це один з головних факторів, що наближає нас до Перемоги.

Для допомоги постраждалим від російської агресії людям команда однодумців за ініціативи народного депутата від «Слуги Народу» Олександра Качури створила проект «Поряд» - портал, що єднає українців, для розміщення запитів на допомогу та їх пошуку тими, хто має можливість її надати.

Тож, отримати чи надати допомогу іншим відтепер можна на порталі «Поряд». Щоб отримати допомогу, заходьте на портал poryad.in.ua, натискайте кнопку «Потрібна допомога» й заповнюйте коротку форму. Аби допомогти іншим, в рядку пошуку на сайті оберіть свій регіон – і ви побачите тих, кому потрібна допомога. Усі запити зручно відсортовані по категоріях: їжа, одяг, транспорт, ліки, консультації, інше. Інтерфейс сайту максимально інтуїтивний і простий, аби кожен міг як подати запит на отримання допомоги, так і допомогти іншим.

Мета порталу проста: зробити так, щоб той, хто потребує допомоги, отримав її від тих, хто поряд. Пряме волонтерство без посередників, без десятків волонтерських чатів в кожному населеному пункті України. Все в одному місці, просто і зрозуміло. Допомога в декілька кліків.