Фото без опису


Ти хочеш дізнатись більше про історію України та її культуру?
Як розрізняти пропаганду від історичної правди?
Онлайн-проєкт «Єдина Україна» для тих, хто хоче знати більше.


Почни думати як українець!

Для цього реєструйся за посиланням на 14-денний онлайн захід, який стартує вже 4 липня.
Тут тебе чекають кращі історики України з Університету Григорія Сковороди в Переяславі, відомі українські особистості, які творять майбутнє України, , зірки українського шоу-бізнесу, активісти фондів волонтерства та допомоги ЗСУ, режисери українських художніх фільмів про історію України.
Лекції онлайн-заходу: «Історія України – між правдою і міфами», «Історична декомунізація», «Російські міфи», «Голодомор: чому ми такі».
Тренінги: «Який ти декомунізатор?».
День відомих людей – «Хто творить імідж України» (українські журналісти, співаки, активісти) – поспілкуйтесь з відомими спікерами та дізнайтесь, що мотивує українців створювати українську культуру: музику, фільми, картини.
Програма проекту насичена живими дискусіями, змістовними, а головне короткими, лекціями, тренінгами, обговореннями.
Ви отримаєте: спільноту де всім важливе майбутнє України; знайомства з організаціями, які творять це майбутнє; нові знання з історії; навички із медіаграмотності;
навички аналізувати "правду" та реалізовувати себе у сфері національно-патріотичного виховання.
Пізнай українську ідентичність – приєднуйся до команди тих, хто прагне відчути себе ближче до історії та традицій України.

Реєструйся за посиланням:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdj7Hu3JwBCbzAUp-xtGnQnQRFA-xJ4xEHincddSuYUPWJI3w/viewform?usp=send_form
Передай друзям хай приєднуються.

Міністерство молоді та спорту завжди одним із пріоритетних завдань ставило перед собою – національно-патріотичне виховання населення. При цьому заходи та проєкти, які були реалізовані з партнерами та обласними адміністраціями по всій Україні мали на меті – формування громадянської ідентичності населення, на основі суспільно-державних (національних) цінностей (самобутність, воля, соборність, гідність).
Такі принципи та цінності стали основою нового онлайн проєкту «Єдина Україна», що реалізовує відділ національно-патріотичного виховання Міністерства молоді та спорту.
Цільова аудиторія проєкту – внутрішньо-переміщене населення країни, населення, яке прагне усвідомити основні цінності існування української нації.
Програма проєкту розрахована на 14 днів онлайн навчання, насичена живими дискусіями, змістовними, а головне короткими, лекціями, тренінгами, обговоренням. Учасників чекають кращі історики України з Університету Григорія Сковороди в Переяславі, відомі українські особистості, які творять майбутнє України, зірки українського шоу-бізнесу, активісти фондів волонтерства та допомоги ЗСУ, режисери українських художніх фільмів про історію України. Лекції онлайн-заходу: «Історія України – між правдою і міфами», «Історична декомунізація», «Російські міфи», «Голодомор: чому ми такі». Тренінги: «Який ти декомунізатор?». Перегляд фільму «Хто ми?».
День відомих людей – «Хто творить імідж України» (українські журналісти, співаки, активісти) – поспілкуйтесь з відомими спікерами та дізнайтесь, що мотивує українців створювати українську культуру: музику, фільми, картини.
Програма проекту насичена живими дискусіями, змістовними, а головне короткими лекціями, тренінгами, обговореннями.
Партнери проєкту Університет Григорія Сковороди в Переяславі, Чернівецька, Львівська, Київська та Закарпатська військові обласні державні адміністрації.
Програма розроблена для свідомої вікової аудиторії 20+, наповнена інтерактивними елементами взаємодії, українським кіно, спікерами з досвідом, висококваліфікованими лекторами.
Початок проєкту «Єдина Україна» 4 липня. Всі охочі прийняти участь мають змогу зареєструватись за посиланням.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdj7Hu3JwBCbzAUp-xtGnQnQRFA-xJ4xEHincddSuYUPWJI3w/viewform?usp=send_form