На підставі постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. N 631 і від 11 жовтня 2016 р. N 710», Замовник з метою ефективного та раціонального використання коштів забезпечити оприлюднення обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення на власному веб-сайті протягом п’яти робочих днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурентної процедури закупівель або повідомлення про намір укласти договір про закупівлю за результатами переговорної процедури закупівель.         
      
Серед закупівель, які потрібно провести на квітні 2023р. спеціалізованого вантажного самоскиду, б/в
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення
     1) найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія;
Найменування: КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "БУШТИНОСЕРВІС"
Місцезнаходження: 90556, Україна , Закарпатська обл., селище міського типу Буштино, ВУЛИЦЯ ТРАВНЕВА, будинок 6
Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань: 41255966
Категорія замовника: підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі» (Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади).
     2) назва предмета закупівлі код ДК 021:2015 - 34140000-0 - великовантажні мототранспортні засоби (Спеціалізований вантажний самоскид DAF CF 85 Ginaf X 5450 S-430 або еквівалент, бувшим у використані)
     3)  Кількість товару: 1 одиниця
     4) обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Серед таких закупівель, які потрібно провести на 2023р. є закупівля спеціалізований вантажний самоскид,б/в,  код ДК 021:2015 - 34140000-0 - великовантажні мототранспортні засоби (Спеціалізований вантажний самоскид DAF CF 85 Ginaf X 5450 S-430 або еквівалент, бувшим у використані). Під час проведення процедур закупівель усі документи, що готуються замовником, викладаються українською мовою, а також за рішенням замовника одночасно всі документи можуть мати автентичний переклад на іншу мову. Визначальним є текст, викладений українською мовою. Стандартні характеристики, вимоги, умовні позначення у вигляді скорочень та термінологія, пов’язана з товарами, роботами чи послугами, що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними або національними стандартами, нормами та правилами, адреси мережі "інтернет", адреси електронної пошти, найменування торговельної марки, знаків для товарів та послуг, загальноприйняті міжнародні терміни викладаються мовою їх загально прийнятого застосування та перекладу на українську мову не потребують.
 Вимоги Замовника,  Показники
1.1. Спеціалізований вантажний самоскид DAF CF 85 Ginaf X 5450 S-430 або еквівалент, можливо бувшим у використані, в стандартному заводському виконанні, виготовлений не раніше 2005 року та який не підпадає під санкції. 
1.2.     Принцип роботи - завантаження, перевезення та розвантаження.
 1.3.    Замовник має право здійснити візуальний огляд транспортного засобу та випробувальний проїзд на ньому перед визначенням Учасника переможцем торгів.

ТЕХНІЧНА ЧАСТИНА
 Марка (бренд) транспортного засобу DAF 
Модель транспортного засобу CF 85 Ginaf X 5450 S-430 
Тип транспортного засобу Спеціалізований вантажний самоскид 
Кількість сидячих місць (включаючи водія) 2 або більше 
Кількість 1 (одна) одиниця 
Потужність двигуна, кВт не менше 325 кВт або більше 
Об’єм двигуна, см куб. не менше 12600 см3 або більше 
Тип палива Дизель 
Кількість циліндрів 6 КПП 
КПП Механіка ZI-16 
Центральне змащювання ходової частини автомобіля. Центральне змащювання ходової частини автомобіля. 
Освітлення Противотуманні фари
Місткість кузова технологічна, м. куб., не менше 29
 Колісна формула 10*8 
Колісна база 6910 мм 
Габаритні розміри 10,4 -2,55 -3,45. 
Підвіска гідравлічна 
Привід Повний 
Тормоза АВS
Кабіна: кондиціонер, - круїз-контроль, - електросклопідйомники, - електропривід дзеркал, - підігрів дзеркал, - ручне регулювання передніх сидінь, - бортовий компютер, - тахограф, - регулювання керма по висоті, - люк, - центральний замок, - низький рівень шуму - Мультимедійна система з LCD -екраном, AUX, BLUETOOTH,USB, ANDROID AUTO, СагРІау, WIFI, камера заднього виду, розетка 24V
Додаткова інформація: автомобіль повинен мати систему курсової стійкості, ретардер - система зниження швидкості транспортного засобу без залучання основної гальмівної системи у гірських умовах та тривалих спусках. Функція відбору міцності підключені гідравлічні та електричні пристрої, при паркуванні посилене гальмо двигуна, гідравлічна підвіска, поворот задніх коліс, марка кузова самоскид AJK, гідравлічна 46 система перекидних платформ кузова НYVА, місткість термокузова 29 кубів. Самоскидний кузов з термоізоляцією, що відповідає вимогам стандарту. Можливість транспортування асфальту в допустимій температурі з моменту завантаження до моменту розвантаження зі збереженням своїх робочих властивостей на період його укладання. Крім того в термокузові можливе транспортування щебню, відсіву піску або інших сипучих будівельних матеріалів. Авто повинно знаходиться в ідеальному стані лакофарбове покриття, як нове. Технічний стан автомобіля повністю не пошкоджений із підтверджуючим документами. Гідравлічна підвіска з поперечним вирівнюванням щоб дозволяла висипати вантаж на нерівних поверхнях, 4 ведучих мости надають автомобілю чудову прохідність. Автомобіль оснащений жовтими проблисковими маячками. Стан всіх коліс 90%. На кабіні автомобіля щоб були додаткові складаючися підніжки, та має два баки.
     5) обґрунтування очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення: Вартість  2 300 000,00 грн. з ПДВ. Очікувана вартість предмету закупівлі розрахована на підставі цінової пропозицій постачальника.