https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2023-06-12-009618-a

 

 ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Закупівля відбувається для задоволення потреби Замовника на 2023 рік. Під час проведення процедури закупівлі усі документи, що мають відношення до тендерної пропозиції та складаються безпосередньо учасником, викладаються українською мовою. У разі надання інших документів складених мовою іншою ніж українська мова або російська мова, такі документи повинні супроводжуватися перекладом українською мовою, переклад (або справжність підпису перекладача) - засвідчений нотаріально або легалізований у встановленому законодавством України порядку. Тексти повинні бути автентичними, визначальним є текст, викладений українською мовою.

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: БУШТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ТЯЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ, адреса: 90556, Закарпатська область, Тячівський район, смт.Буштино, вул. Головна 91; код за ЄДРПОУ – 04349685  

Місце поставки товару (надання послуги): село Чумальово Тячівського р-ну Закарпатської області та село Теребля Тячівського р-ну Закарпатської області

Обсяг – 1 послуга.

         Предмет закупівлі: Код ДК 021:2015 - 51310000-8 - Послуги зі встановлення радіо-, телевізійної, аудіо- та відеоапаратури(«Послуга з монтажу та установки системи відеоспостереження в селі Чумальово та селі Теребля Буштинської ТГ, Тячівського р-ну»).

         Обґрунтування обсягів закупівлі. Обсяги визначено відповідно до технічного завдання затвердженого інвесторським кошторисним розрахунком та дефектним актом обсягу робіт по наданню послуги на об’єкті.

Ідентифікатор закупівлі (заповнюється у разі проведення закупівлі за конкурентною або переговорною процедурою): UA-2023-06-12-009618-a – ВІДКРИТІ ТОРГИ З ОСОБЛИВОСТЯМИ

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до затвердженої проектно-кошторисної документації. У разі, якщо інформація про необхідні технічні характеристики предмета закупівлі містить посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, мається на увазі «або еквівалент». Технічне завдання передбачене Додатком 3 до Тендерної документації.

Розмір бюджетного призначення погоджений на 2023 рік: місцевий бюджет від очікуваної вартості становить  – до 590 000,00 грн..

Очікувана вартість предмета закупівлі становить: 586 060,80  грн.. з ПДВ.

8. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Роботи і матеріальні ресурси, що використовуються для їх виконання повинні відповідати державним стандартам, будівельним нормам та настановам з будівництва проектна документація на будівництво об’єктів розробляється у порядку, встановленому центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері містобудування, з урахуванням вимог документації та вихідних даних і дотриманням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів і правил та затверджується замовником за інвесторським кошторисним розрахунком, який встановлює порядок визначення замовником очікуваної вартості предмета закупівлі товарів, робіт та послуг, закупівля яких здійснюється відповідно до положень Закону України «Про публічні закупівлі». При визначенні очікуваної вартості взято за основу затверджений замовником кошторисний розрахунок, очікувана вартість робіт розрахована за виключенням суми глави 10 «Утримання служби замовника» та глави 12 «Проектно-вишукувальні роботи та авторський нагляд» зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва з урахуванням ПДВ.

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі

ТЕХНІЧНЕ Завдання *

ДК 021:2015 - 51310000-8 - Послуги зі встановлення радіо-, телевізійної, аудіо- та відеоапаратури(«Послуга з монтажу та установки системи відеоспостереження в селі Чумальово та селі Теребля БуштинськоїТГ, Тячівського р-ну»)

 

Найменування робіт і витрат

Одиниця

Кількість

Примітка

Ч.ч.

 

 

виміру

 

 

 

1

2

3

4

5

1

Прилад приймально-контрольний об'єктовий на 2

шт

10

 

 

промені

 

 

 

2

Установлення апаратури настільної, маса до 0,015 т

шт

8

 

3

Монтаж увідно-розподільних пристроїв

шафа

1

 

4

Установлення щитків масою до 3 кг у готовій ніші або

шт

8

 

 

на стіні

 

 

 

5

Установлення штепсельних розеток неутопленого типу

шт

15

 

 

при відкритій проводці

 

 

 

6

Установлення вимикачів та перемикачів пакетних 2-х і

шт

7

 

 

3-х полюсних на струм до 25 А

 

 

 

7

Монтаж пристрою відеонагляду

шт

17

 

8

Кабель, що підвішується на опорах стовпової лінії,

м

450

 

 

маса 1 м до 2 кг

 

 

 

9

Налаштування відеокамер

шт

16

 

10

Налагодження системи відеонагляду

Система

3

 

11

Монтаж кронштейнів для установлення адресоносія,

шт

1

 

 

датчиків, зчитувачів, пристроїв

 

 

 


Завантажити документ