Фото без опису

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється:
проект рішення Буштинської селищної ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на 2022 рік» та аналіз його регуляторного впливу.
Згідно з вимогами Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від суб’єктів господарювання та населення на офіційному веб-сайті Буштинської селищної ради оприлюднюється проект рішення Буштинської селищної ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на 2021 рік».
Мета даного проекту рішення є встановлення на території Буштинської селищної ради порядку сплати таких податків і зборів, як податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, земельний податок, транспортний податок, туристичний збір, збір за місця для паркування транспортних засобів та єдиний податок відповідно до вимог Податкового кодексу України, що забезпечить соціальну справедливість та стабільні надходження до міського бюджету від сплати встановлених податків і зборів.
З текстом проекту рішень всі бажаючі можуть ознайомитися в приміщенні Буштинської селищної ради за адресою: смт.Буштино вулиця Головна 91, а також на сайті Буштинської селищної ради: bushtyno.com.ua в розділі «Регуляторна політика».
Зауваження та пропозиції в письмовій формі приймаються до 29 червня 2021 року включно з дня оприлюднення проекту рішення за поштовою адресою: 90556 смт. Буштино вулиця Головна 91, або за електронною адресою: rada_bushtyno@ukr.net.