28 вересня 2021 року відбулася нарада з керівниками закладів дошкільної та позашкільної освіти Буштинської громади.

В ході наради було обговорено ряд важливих питань поточної роботи. Зокрема, начальник відділу освіти Оксана Реплюк наголосила на важливому завданні сьогодення: забезпечення безпечного перебування дітей в закладах в рамках встановлення «жовтого» рівня епідемічної небезпеки та на виконанні дисципліни кожного працівника дошкільної  та позашкільної галузі освіти.

Приємним моментом зібрання стало нагородження кращих працівників освітянської галузі з нагоди Всеукраїнського дня Дошкілля та Дня Позашкільника.

З вітальним словом до присутніх звернувся заступник селищного голови з питань освіти, медицини, економічного розвитку та інвестицій Буштинської селищної ради Сергій Міщій.

 Відтак висловив вдячність освітянам довкілля та позашкілля за професійну самовідданість, високе покликання та любов до своєї праці та нагородив грамотами Буштинської селищної ради:

- з нагоди Всеукраїнського Дня Дошкілля за вагомий внесок у створення іміджу закладу, пошук креативних методів і прийомів роботи з педагогами, високий професіоналізм керівників закладів дошкільної освіти:

1. Ірговцій Н.В.- директора Тереблянського ЗДО

2. Антал О.І.- директора Дулівського ЗДО

3. Білу Л.І. – директора Вонігівського ЗДО

4. Рацин І.Ю.- директора Буштинського ЗДО №3

5. Чорба М.В.- директора Буштинського ЗДО №1

6. Келемен М.В.-директора Новобарівського ЗДО

7. Стойка Н.Ф.- директора Кричівського ЗДО

8. Маркуш Т.А.- директора Чумалівського ЗДО

- з нагоди дня Позашкілля за становлення та розвиток станцій юних натуралістів, сумлінну працю, вагомий внесок в екологічну освіту і виховання підростаючого покоління Відомчою відзнакою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України ім. Л.П.Манорик нагороджено директора Буштинського еколого-натуралістичного центру учнівської молоді - І.М.Ткача

Грамотами відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Буштинської селищної ради нагороджено двадцять працівників дошкільної освіти.

Щиро вдячні Вам, працівники закладів дошкільної освіти, за допомогу нашим малюкам пізнавати секрети навколишнього світу, вчитися любити і берегти свою Батьківщину.