ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!

Сьогодні відбувся футбольний турнір «Шкіряний Мяч» серед учнів 6 класів Буштинської громади. На якому перемогу отримала футбольна команда Воніговського закладу загальної середньої освіти (ЗЗСО).

У Буштині дорожники встеляють новий асфальт

На території Буштинської громади тривають роботи з капітального ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення О 070603 Синевир – Колочава – Буштино. Наразі дорожники  «ШБУ-77» дійшли до с.Вонігово починаючи від переїзду в  смт. Буштино.  На об'єкті задіяна чимала  кількість спецтехніки та працівників.  Місцеві говорять, що таких масштабних робіт  тут не проводилось певно з того часу як будували саму дорогу. Коли це було не пам'ятають... До кінця цього року буде проведено капітальний ремонт 24 км автошляху до с. Чумалево.

Руслан Янчій взяв участь у семінарі з представниками муніципалітетів Чеської Республіки

Вчора, голова селищної ради  Руслан Янчій разом з представниками громад Тячівського району, взяв участь у семінарі "Співпраця неприбуткових організацій та органів місцевого самоврядування: можливості для Закарпаття", який відбувся за сприяння асоціації Європейського розвитку Карпатського регіону.

До відома! Вакцинуватись можна і в Тячівському відділенні Укрпошти 

Вакцинацію проти COVID-19 проводитимуть і у відділеннях Укрпошти.    Це тимчасовий пункт щеплення, де зможуть імунізуватися передусім пенсіонери, а також усі охочі за умови наявності вакцини.    Тут будуть доступні препарати AstraZeneca та CoronaVac.    Проєкт запущено для того, щоб спростити доступ людей похилого віку до осередків вакцинації.     Завдяки такому механізму та одній із найрозгалуженіших мереж Центрів вакцинації і пунктів щеплень в області вдасться охопити імунізацією ще більше закарпатців.    Щоденно жителі Тячівського району можуть зробити щеплення від коронавірусу за адресою м. Тячів, вул. Незалежності.    Інформацію щодо графіка роботи пункту щеплення та наявності вакцини уточнюйте за тел. 0980994679

Важка спецтехніка в Буштині : підготовку до капітального оновлення дороги розпочато!

На автомобільній дорозі загального користування місцевого значення "Буштино - Колочава - Синевір" в межах Буштинської громади розпочато підготовчі роботи з капітального оновлення.