Фото без опису

БУШТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ТЯЧІВСЬКОГО  РАЙОНУ ЗАКАРПАТСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

                     Сімнадцята  сесія друге пленарне засідання

Буштинської селищної ради VIІІ скликання

    Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

  від 11 липня  2024 р.                        № 531                         селище Буштино

 

Про затвердження перспективного Плану модернізації та оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти Буштинської селищної ради на 2024-2027 роки

 

                Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 32, 34, 35, 37 Закону України «Про повну загальну середню освіту», статті 25 «Про освіту», з метою формування ефективної мережі закладів освіти, що забезпечують здобуття загальної середньої освіти у Буштинській селищній територіальній громаді, що відповідає потребам населення в наданні освітніх послуг, з урахуванням соціально-економічної та демографічної ситуації, а також відповідно до культурно-освітніх послуг та інших потреб громади, з метою раціонального використання бюджетних коштів, передбачених на галузь освіти та враховуючи висновок постійної комісії з гуманітарних питань та соціального захисту громадян Буштинської селищної ради, селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити перспективний План модернізації та оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти Буштинської селищної територіальної громади на 2024-2027 роки, що додається.

2. Оприлюднити перспективний План модернізації та оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти Буштинської селищної територіальної громади на 2024-2027 роки шляхом розміщення їх на офіційних сайтах Буштинської селищної ради (Засновник) до 01 серпня 2024 року.

3. Відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Буштинської селищної ради (Реплюк О.П.):

1) Реалізацію плану здійснювати з урахуванням змін до нормативно-правових актів України, соціально-економічної та демографічної ситуації, результатів громадського обговорення.

2) Вжити дієвих заходів щодо формування ефективної спроможної мережі закладів загальної середньої освіти в порядку, встановленому законодавством України, щодо модернізації мережі закладів освіти, заснованих на комунальній формі власності.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійно діючу комісію з гуманітарних питань та соціального захисту громадян Буштинської селищної ради (М. В. Даруда).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Селищний голова                                                                        Руслан ЯНЧІЙ