ІНФОРМАЦІЙНЕ  ПОВІДОМЛЕННЯ

про проведення 12 серпня 2024 року додаткових

Громадських слухань проєкту містобудівної документації – «Детальний план території з метою визначення функціонального призначення земельної ділянки та  відведення земельної ділянки у користування  ТОВ «ЗЕЛЕНА ЕНЕРГІЯ КАРПАТ» на умовах оренди в межах с.Новобарово ур. «Рит» та за межами населених пунктів Буштинської територіальної громади, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій.-код 14.01.»

 

 

 

Підстави для розроблення містобудівної документації - рішення одинадцятої сесії Буштинської селищної ради №317 від 22.12.2022р.;

 

Завдання на розроблення містобудівної документації на місцевому рівні: розробка Детального плану території з метою визначення функціонального призначення земельної ділянки та  відведення земельної ділянки у користування ТОВ «ЗЕЛЕНА ЕНЕРГІЯ КАРПАТ» на умовах оренди в межах с.Новобарово ур. «Рит» та за межами населених пунктів Буштинської територіальної громади, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій.-код 14.01.

 

Замовник містобудівної документації – Буштинська селищна рада Тячівського району Закарпатської області;

 

Розробник проєкту детального плану території –  ФОП Радзіховська Л.О. (кваліфікаційний сертифікат АА 001433) на підставі договору про виконання проєктно-вишукувальних робіт;

 

Орган, що прийматиме рішення про затвердження містобудівної документації – Буштинська селищна рада Тячівського району Закарпатської області;

 

Дата початку та строки здійснення процедури: громадське обговорення проєкту Детального плану території розпочато з дня його повного оприлюднення (текстової та графічної частин) – 28 червня 2024 року на офіційній веб-сторінці Буштинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області за посиланням https://bushtynska-gromada.gov.ua та продовжено до 12 серпня  2024 року.

 

12 серпня 2024 року о 10:00 год в приміщенні Буштинської селищної ради за адресою Закарпатська область, Тячівський район, смт. Буштино, вул..Травнева, буд.8-а в конференц-залі приміщенні ЦНАПу відбудуться громадські слухання щодо проекту містобудівної документації.

 

Із проектом детального плану території (пояснювальною запискою, графічними та текстовими матеріалами) та іншими документами на паперових чи інших твердих (матеріальних) носіях можна ознайомитись у визначені чинним законодавством України строки та порядку у відповідному розділі на веб-сайті Буштинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області: https://bushtynska-gromada.gov.ua  або цілодобово у приміщенні селищної ради Тячівського району Закарпатської області, за адресою: 90556, Закарпатська область, Тячівський район, смт. Буштино, вул..Головна, буд.91.

 

Посадовою особою Буштинської селищної ради відповідальною за забезпечення організації розгляду пропозицій є Шпраха Іван Васильович (електронна адреса rada_bushtyno@ukr.net). Адреса для подання письмових пропозицій та зауважень: 90556, Закарпатська область, Тячівський район, смт. Буштино, вул..Головна, буд.91.

 

 

Реєстрація учасників* громадських слухань та пропозицій (зауважень) громадськості є обов’язковою шляхом ідентифікації (паспорт, в разі представлення інтересів – довіреність на представництво) фізичних осіб, представників юридичних осіб.

Реєстрація учасників: 09.00-10.00. Початок об 10.00.

 

*учасники громадських слухань: громадськість; уповноважені особи підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності, які розташовані на території щодо якої розробляється така документація; уповноважені посадові особи органів державної влади та органів місцевого самоврядування, повноваження яких поширюється на територію щодо якої розробляється містобудівна документація. А також на територію суміжну з територією щодо якої розробляється така документація; представники замовника розроблення містобудівної документації та розробника містобудівної документації.