https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2024-07-29-004386-a

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

код ДК 021:2015 – 09130000-9 - Нафта і дистиляти («Бензин А-95» (09132000-3)

Закупівля відбувається для задоволення потреби Замовника на 2024 ік. Під час проведення процедури закупівлі усі документи, що мають відношення до тендерної пропозиції та складаються безпосередньо учасником, викладаються українською мовою. У разі надання інших документів складених мовою іншою ніж українська мова або російська мова, такі документи повинні супроводжуватися перекладом українською мовою, переклад (або справжність підпису перекладача) - засвідчений нотаріально або легалізований у встановленому законодавством України порядку. Тексти повинні бути автентичними, визначальним є текст, викладений українською мовою.

Тендерну документацію розроблено відповідно до вимог Закону України «Про публічні закупівлі» (далі — Закон) та Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 12.10.2022 № 1178 (далі — Особливості). Терміни, які використовуються в цій документації, вживаються у значенні в Законі та Особливостях.

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань:

КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "БУШТИНОСЕРВІС", 90556, Україна, Закарпатська область, селище міського типу Буштино, ВУЛИЦЯ ТРАВНЕВА, будинок 6, код згідно  ЄДРПОУ – 41255966, категорія замовника – юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади.

  1. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): код ДК 021:2015 – 09130000-9 - Нафта і дистиляти («Бензин А-95» (09132000-3).

Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-07-29-004386-a ● 5a0e0b5416684594b5fdc52c07c73dd1 – відкриті торги з Особливостями.

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Для забезпечення виконання покладених завдань на КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "БУШТИНОСЕРВІС", в частині підтримання благоустрою території Буштинської територіальної громоди в належному санітарному стані та для задоволення інших потреб.

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

Закупівля товару оголошується на очікувану вартість відповідно до бюджетного запиту з місцевого бюджету на 2024 рік за рахунок власного бюджету.

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Визначено відповідно до Методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, за результатом моніторингу ринку та поданої пропозиції від єдиного учасника, та визначено на рівні 55 000,00 грн. з ПДВ.

Для визначення очікуваної вартості закупівлі товару було застосовано метод порівняння ринкових цін - це метод визначення очікуваної вартості на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації за допомогою аналітики закупівель в системі Prozorro.gov.ua та рекламних сайтів інтернет-простору.

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ*

Предмет закупівлі: бензин А-95

згідно коду ДК 021:2015 09130000-9 Нафта і дистиляти

Кількість: 1 найменування:

Бензин А-95

1 000 л

Предмет закупівлі повинен відповідати Державним стандартам України:

  1. ДСТУ 7687:2015 «Бензини автомобільні Євро. Технічні умови» або Технічному регламенту щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднового та котельного палива (затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 № 927);
  2. Порядок отримання палива:

Місце поставки:

Україна, Закарпатська область, АЗС Тячівського району Закарпатської обл. (не менше двох АЗС на маршруті слідування службового транспорту на відстані не більше 10 км від адреси юридичної реєстрації Замовника по дорозі з асфальтним покриттям) та надати перелік таких АЗС у складі тендерної пропозиції у листі, складеному за формою, згідно таблиці 1 Додатку 2 до тендерної документації, з зазначенням назви АЗС або бренду, та адрес їх розташування. Графік роботи всіх АЗС - цілодобово

Відпуск палива здійснюється з АЗС по відомості обліку видачі ПММ, кожна з яких містить на собі інформацію про: постачальника, вид пального, кількість пального та р/н т/з, що здійснив отримання товару підписаного представником Замовника, зареєстрованого у переліку осіб.

У складі пропозиції надати гарантійний лист щодо забезпечення Покупця у разі необхідності гарантією зберігання МПП, в разі необхідності на безоплатній основі.

У складі пропозиції надати гарантійний лист щодо забезпечення АЗС Учасника ДБЖ у період дії договору.